Freesat World Vision
0736 36 95 96

Seria cartelei se gaseste pe spate.Exemplu de cartela Freesat.

Introduceti toate numerele, mai putin ultima cifra.

Ce este Freesat?

Freesat este un serviciu de distributie a posturilor de televiziune prin satelit de tip DTH (eng. Direct-to-home), adica direct la tine acasa. Freesat este diferit prin faptul ca:
        - nu ai perioada contractuala si nici factura lunara, platesti o singura data pe an, ai posturile romanesti preferate incluse in pachet si poti avea acces la peste 500 de posturi internationale.
        - nu ti se impun:
  • contract,
  • perioada minima contractuala
  • un alt serviciu pentru preturi convenabile,
  • echipamentul de receptie

Cum functioneaza:

    Pentru a utiliza serviciul Freesat ai nevoie de echipamentul de receptie compus din:
        - Antena de receptie satelit (diametru recomandat de 80cm) cu un LNB. Poti folosi antena de la un alt operator sau poti sa ti-l achizitionezi de la unul dintre parteneri
        - Receptor de satelit compatibil (MPEG4/DVBS2 cu CONAX). Daca nu ai unul, poti sa ti-l achizitionezi de la parteneri sau modelul Amiko Mira, direct de pe site, aici.
        - Cartela Freesat sau TVR (daca detii o cartela TVR, poti activa serviciul Freesat fara sa mai fie nevoie de alta cartela)

Date tehnice:

    Serviciul este asigurat prin intermediul satelitului Eutelsat 16A, ce asigura conditii de receptie la o calitate superioara oriunde in Romania. Freesat are urmatorii parametrii de receptie.


Afla detalii despre cum sa te muti pe Freesat aici.
Pentru a primi ultimile noutati Freesat introduceti adrersa de mail: